Mayıs 16, 2010 | By: melankolik melodi

Suggestion

Aklın hep seçmediğinde gözün ona hiç takılmadı ama diyetini aklınla ödüyorsun . Ahh küçüğüm ne kadar aptalsın…

Akşam şefin önerisiyle içini kemiren kurtlar çok beğendiler şüphelerini her gördüklerine senden bahsediyorlar.Ahh küçüğüm ne kadar tatlısın…

Ne kadar mutlu olabildiğini unuttun kendinden ölmüş gibi bahsediyorsun.Ahh küçüğüm ne kadar şapşalsın..İçinde bir korku gölgeliyor tüm umutlarını, dudaklarına hüzün hiç yakışmıyor ne kadar da güzelsin…Herkes sen değil güvenme öyle herkese bu kadar saf olamazsın, ne kadar iyisin? Her şeyde bir iyilik arayan pollyanna olmak niyetindesin peki neden bu kadar kötümsersin... Sürekli bir yeni merakı soyunulan şairlikler, düşünülen ressamlıklar ne kadar da heveslisin…modelin olmak isterdim. Hüzünlü şarkılar tutamadığın yaşlar, kaçırdığın hıçkırıklar neden bu kadar üzgünsün mutluluğu da yakalayabilirsin.Boş duvarlar, boş bir oda dinlenilen bir kafa ahh küçüğüm çok sessizsin biraz konuşmak ister misin? Beylik laflar, anlamlı bakışlar ahh küçüğüm çok çabuk büyüdün ne kadar da acelicisin..

Bakma o kadar kendine aynalar doğru söylemez seni olduğun gibi güzel gösteremez ahh küçüğüm ne çok masumsun. Bilmeceleri oldun olası severdin bundan mıdır gözlerinde kayboluşum ne çok bilinmeyenli denklemsin bir gün çözebilecek miyim?

Bir e-mail adresi girmelisin:

By FeedBurner