Ağustos 22, 2010 | By: ufukcel

Serenity (~~Forever)



Sabah oldu, uyumam gerek...

Olmadı. Sadece bu kadar.

Serenity
I feel so alive
 Where is all the darkness
 Serenity
 What have I done to deserve this

"...

Ne yatar ki şu yıldızlar koynunda gecenin
Bir dirhem kapamadan gözlerini
Uyuduk mu sanırlar...
Ben başka,
Benimkisi düş arsızlığı
Islak kanatlarımı ısrarla
Boğmak açık sularda...

..."



Life is on our side
Life is on our side 

12 yorum:

Adsız dedi ki...

but time is not on our side..

ufukcel dedi ki...

zamanla alıp veremediği olmayan insan var mı ki zaten? isterse gözümü kapatıp açtığımda ömrümden bütün bütün alsın, huzuru bir yerde bulduktan sonra zamanın adilik yapması ilgilendirmiyor beni.

bi tutam huzuru ömrünün 3-5 yılına değişmez misin sen de?

Adsız dedi ki...

3-5 yilda az degilki, ne cevap veriyim bilemedim. huzursuz bi kac yili bi tutam dedgin huzura degistiremiyecek kadar da hayata bagliyim umutsuz ya da huzursuz da olsa. bu da diger tum sacmaliklarim gibi bi celiski biliyorum..
o huzur sandigin "bi yerlere" aldanir misin sen? diye sorarim bende sana adsiz olarak -)
adsiz olmayi cok sevdim, aymbord bile degilim su siralar..keske onu da hissedebilseydim.

ufukcel dedi ki...

sen aymbord'sun inkar etme kendini! ayrıca yaşamayı ya da hiç değise yaşamını sevdiğini anlamış olduk, fena değil iyi yoldasın :)

ben gözümü kırpmadan değişirim o yıllarımı, o yerlere. benim yaşama amacım biraz huzurlu yerler keşfetmek, onları sömürmek, başkalarına bulaştırmak ve kendi huzur alanlarımı oluşturmak.

merhaba ben pollyanna. tanıştığımıza memnun oldum :)

Adsız dedi ki...

bana da bulastirsan o zaman keske biraz..
huzur aradigin yerlerde huzursuz ediyosa ve baska seylerde huzur aramaya calisip yeniden huzursuzlugu buluyosan ugrasmaya bile degmez sanki biseyler icin. kabullenmekte garip zaten..
hircinlasip insanlara huzursuzluk verip onlarin sabrini zorlamak en eglenceli yani bu durumun ki yaptigin role playler disinda normale donulen anlarin tadini cikarma belkide bu..sacmaliyorum cok fazla yine ve "ki" ekini gereksizce ne cok kullaniyomusum ki yeni farkettim ki ki senden de uzaklassam "ki"...
insanlara telkinler vermen gereken bi konumdayken kendini telkin edememenin huzursuzluguyla cogu seyden zaman zaman uzaklasma arasinda dalgalanan ruh hali cok fazla bunaltici. keske daha az farkinda olsaydim..
anlasilamamadan yakinma tribi degilde, cok fazla farkinda olup insanlarin seni kendilerince aldatmalarinin farkindaligini yasama sancisi bu aptal sarisini, esmeri ya da kumrali oynarken..
ve kopuk kopuk cumlelerle sacmalarken..aymbordum evet cok hemde.
arka bahceme bile anlatasim yok biseyleri ve baya isgal ettim buralari gereksizce. kusura bakma tekrar devamli cevap verme zorunlulugunda biraktigim icin.

ufukcel dedi ki...

bunu sana söylemeyecektik ama dayanamadım, herkesten özür dilerim... hepimiz birer truman show figüranıyız ve senin için bu dünyada yaşıyoruz, geziyoruz, tozuyoruz, yazıyoruz ve bir yerde karşına çıkmak için mücadele ediyoruz.

huzuru ya da huzurlu anlarımı arama çalışmalarımı sana da yaymak/bulaştırmak isterdim ama aklıma henüz bir yol gelmiyor. sadece belki huzuru bulduğumda seni de dürterim veya çekerim, çemberin içinde kalıp havasını koklarsan daha iyi hissedebilirsin kendini.

fazla olasılıklı cümleler kurduğumu farkettim ben de. vazgeçmemiz gerek bir (bana göre "bi") şeylerden.

buraya gelmemi, sana cevap yazmamı zorunluluk olarak görmen de üzdü beni. takipçilerin senin yorumlarını bekliyor hala farkında değil misin? bu blogu yapan üç kişiyiz sen inanmasan da; içinde saymasan da...

melankolik melodi dedi ki...

şimdi ben birden kendimde araya kaynak yapma isteği duydum ve şu an da farkettiğiniz gibi bu isteğe engel olamadım.sevgili aymbord insanlara telkinler verirken kendinize telkinler verememenize biz halk arasında terzi kendi söküğünü dikemezmiş sendromu adını veriyoruz. umarım zar kadın olmazsınız başımıza ki biz aymbord u çok sevdik.bu işgal lafı da eve şerefler getiren misfarin rahatzılık verdiği yönündeki çeimserlikleri gibi olmuş ama sizinkisi bir şerefti buna emin olabilirsiniz. ayrıcana bir kapağı açılmamış kolalı jeliboonun kırk yorumluk hakkı varmış öyle dediler. bad dualar etmemem dileğiyle...

melankolik melodi dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

evet kendi sokugunu dikemeyen terziler var ve iclerindeki o seyi devamli daha da buyutur bunlar dikemedikleri her sokuk sonunda. berbat hissediyosan en kibar tabirle, psikolojik cozumlemeler ne ise yarar ki?
cok haribosuz kaldim bu aralar..
truman show paranoyasindan henuz kurtulamadim -)

ufukcel dedi ki...

truman'ı hiç söylememeliydim :/

bunun karşılığında bi şarkı gönderiyim ödeşelim? :/

http://listen.grooveshark.com/#/s/Infinity/2vHDYZ

melankolik melodi dedi ki...

oynadıkca dağılan sivilce hesabı yani. bırakın o zaman dağınık kalsın.

Adsız dedi ki...

en guzeli sivilcenin matemini dagitmak filan ama sivilcede cok nadir cikar, cikinca da sevinirim hatta. bi dahaki sefere dagiticam iyi fikir -)

Bir e-mail adresi girmelisin:

By FeedBurner